-
Koszyk jest pusty
-
x
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 zł
Do bezpłatnej dostawy brakuje: -,--
Darmowa dosatwa na terenie Olecka od 50 zł
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 zł
-
Koszyk jest pusty
-
x
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 zł
Do bezpłatnej dostawy brakuje: -,--
Darmowa dosatwa na terenie Olecka od 50 zł
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 zł
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Darmowa dosatwa na terenie Olecka od 50 zł
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 zł
Do bezpłatnej dostawy brakuje: -,--Darmowa dostawa!
Darmowa dosatwa na terenie Olecka od 50 zł
Darmowa dostawa InPost Płatnośc internetowa od 250 złSuma Netto 0,00 złSuma Brutto 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Beczka 4L Kamionka Miodowy
119.99
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
| Cena przesyłki | 0 |
| Dostępność |
|
| Waga | 2.4 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5901292653378 |
Chciałbyś zapytać o wariant produktu, którego nie możesz znaleźć na stronie ? Zadzwoń pod nr. 87 520 36 92 wew. 1
| Zostaw telefon |
KLASYCZNY I TRADYCYJNY GARNEK CERAMICZNY Najlepsza jakość na rynku ! Uniwersalny. Idealny do ogórków, smalcu ale nie tylko... Praktyczny, a także może służyć jako dekoracja. Posiada pokrywkę i uchwyty. Materiał: ceramika - kamionka Artykuł jest nowy i w oryginalnym opakowaniu. POJEMNOŚĆ 4 L WAGA 2,4 kg ŚREDNICA 18 cm WYSOKOŚĆ 28 cm Szanowni Klienci Przechowywanie warzyw w garnkach ceramicznych to sprawdzona, a zarazem najlepsza metoda utrzymania ich świeżego zapachu i dobrego smaku. Inaczej niż w przypadku przetworów pasteryzowanych w słoikach wecka, żywność przechowywana w naczyniach ceramicznych nie traci swoich wartości odżywczych. W okresie zimowym kiszona kapusta lub kiszone ogórki z garnka ceramicznego to niezastąpione źródła naturalnych witamin. Garnek ceramiczny przeznaczony jest do długotrwałego przechowywania żywności w warunkach ekologicznych, bez użycia konserwantów . Doskonale nadaje się do kiszenia ogórków, kwaszenia kapusty, peklowania mięsa, przechowywania smalcu. Charakteryzuje się wysoką jakością , funkcjonalnością i estetycznym wykonaniem. Metoda użycia garnka hermetycznego i sposób przechowywania przetworów Wkładając pokrywkę w wypełniony wodą kołnierz garnka, odcinamy dopływ powietrza do wnętrza naczynia. Umieszczone w nim warzywa fermentując, wytwarzają dwutlenek węgla, który z czasem wypiera całkowicie powietrze. W ten sposób w garnku tworzy się atmosfera beztlenowa. Dojrzewające w niej przetwory nabywają niepowtarzalnego smaku. Uzupełnianie poziomu wody w kołnierzu zapobiega utracie szczelności zamknięcia. Dodatkowo, aby zmniejszyć parowanie wody z kołnierza, można do niego dolać nieco oleju jadalnego - w ten sposób ogranicza się częstotliwość uzupełniania wody.